NFC Teamet

NFC eSport opstod som et samarbejde mellem Frederik Magnusson og Jan Pedersen, og har i sin tid udviklet sig til en et udvalg der agerer som et udvalg i Nykøbing FC, med støtte fra lokalsamfundet i Guldborgsund – herunder Guldborgsund kommune og Teknisk gymnasium Lolland-Falster.

I dagligdagen drives udvalget af formand Frederik og næstformand Mathias, som også holder kontakten mellem klubbens medlemmer, og Jan står for vores kontakt til ledelsen i NFC.

Vi er et lokalt udvalg, med fokus på at binde resurserne i området sammen til en stærk, konkurrencedygtig sportsklub. 

Frederik Magnusson

Formand og træner leder

Står også for en masse af det grafiske arbejde til events, sociale medier osv. Frederik var en af de grundlæggende medlemmer af e-Sports udvalget, og er generelt meget interesseret i eSport, specielt Rocket League og CS:GO. Frederik kender også en del til fodboldverdenen, da han fra barnsben har spillet fodbold i både B.1921, B.1901 (i dag NFC) og senere hen i NFC.

Mathias Nielsen

Næstformand, webmaster og træner

Står i dagligdagen for kommunikation internt i form af indkaldelse til møder, referat-tagen fra projektet med mere. Derudover er han også en af klubbens faste trænere i Counter Strike, frisk fra DGI’s eget trænerkursus.

Dennis Henriksen

Udvalgsmedlem og hjælpetræner

Dennis er udvalgets visionær. Han har været med i Esport i en del år efterhånden, og har derudover været en aktiv spilnørd i mange år. Han stod i sin tid for, at opsætte esport i Guldborgsund Ungdomsskole, og driver det stadig i dag. Hans rolle er at sætte de skyhøje mål for udvalget, som vi alle fælles skal arbejde hen imod.

Simon Hornhaver

Træner og SoMe ansvarlig

Simon er gået med som træner med henblik på at skulle undervise Elite delen i NFC Esport, specielt CS:GO. Han underviser allerede i Lolland ungdomsskole og er generelt meget interesseret i eSport, Simon er også uddannet indenfor idræt og fitness verden,

Jan Pedersen

Tovholder og Nykøbing FC repræsentant

Jan er i gangsætteren af NFC Esport på vegne af fodboldklubben Nykøbing FC – Jan har været medlem af B1901/NFC i mere end 50 år og har i den lange periode været spiller, træner, afdelingsleder, bestyrelsesmedlem mm igennem alle årene. Jan har efter generalforsamlingen 2019 sagt farvel til bestyrelsesarbejde for at få sat turbo på NFC Esport – hvor han er almindelig udvalgsmedlem, da han ikke er så nørdet, men mere tager sig af det organisatoriske o.lign.

Dig?

Brænder du for eSport?


Står du og brænder inde med ønsket om at engagere dig i esports-verdenen på lokalt-plan, få en masse bekendtskaber og lære en masse om foreningsarbejde? Så har vi måske brug for dig. Tag endelig kontakt, hvis du har interesse.